Portfolio

Info

· Particulier

· Zakelijk
· Algemene Voorwaarden


Anderen

Meer weten?

Gastenboek


Hartelijk welkom op mijn website !

Graag vertel ik u in vogelvlucht iets meer over Suuz Fotografie.
Mijn werk, mijn manier van werken en de mogelijkheden van mijn fotowerk voor U!

Hoewel ik tijdens mijn opleiding aan de kunstacademie in Enschede voornamelijk “analoog” geschoold ben, hebben de onbegrensde mogelijkheden van de digitale fotografie mij er van overtuigd, dat dit een groot voordeel heeft voor mijn klanten.
Minder uren in de donkere kamer betekent dat er meer tijd is op de locatie, en daar worden de beste foto's uiteindelijk gemaakt !!

Vanzelfsprekend kan ik uw foto's daarna op heel veel verschillende manieren bewerken en afwerken tegen uiterst scherpe tarieven.

Om u te laten zien wat voor foto's ik maak, kunt u het beste even in het menu portfolio kijken. Daar vindt u een ruime selectie van mijn werk, die ik het liefst voor zich laat spreken………..

Hieronder beschrijf ik een aantal mogelijkheden en geef ik alvast wat prijsinformatie.

PORTRET
Een portretfoto is volgens mij één van de mooiste geschenken die je aan een dierbare kan geven. Het is een heel persoonlijk cadeau, en daarom probeer ik portretten ook op een heel persoonlijke manier te maken.Ik vermijd hiervoor het liefst de studio, omdat dit juist een plek is waar de meeste mensen (en vooral kinderen) zich niet zo thuis voelen.Uw eigen huis, of een plek die een speciale herinnering voor u heeft zijn veelal de beste opties. Uiteraard doen we dit in overleg, want ideeën heb ik altijd genoeg !

HUWELIJK
Wilt u uw trouwdag volgens uw wensen vastgelegd hebben in een mooi en modern vormgegeven fotoboek? Dat kan! In mijn portfolio kunt u daar al een paar voorbeelden van zien. Natuurlijk is het wel van belang dat u en ik , voor zo'n “grote” dag, persoonlijk kennis met elkaar maken tijdens een afspraak bij u thuis of bij mij. We moeten immers weten wat we precies van elkaar verwachten als we (bijna) een hele dag met elkaar samen moeten werken. Bovendien kan ik dan meer voorbeelden laten zien, van de stijl waarin in werk.(geen knip- en plakwerk, maar een strak en duurzaam boekwerk !!)

UITVAART
Misschien niet het eerste waar u aan denkt als het om fotoreportages gaat.Toch zien tegenwoordig zien steeds meer mensen in dat ook het vastleggen van een begrafenis of een crematie later zeer waardevol kan zijn. Ieder persoon heeft hier zo z'n eigen redenen voor, en vaak ook speciale wensen over wat wel of niet niet op de foto moet.Ik ben graag bereid om op verzoek, op discrete wijze, een professionele uitvaartreportage te verzorgen van uw dierbare(n).

PRIJZEN
Hieronder volgen enkele prijsindicaties van een portretfoto en een huwelijksreportage zoals ze geregeld voorkomen.Natuurlijk breng ik, na een persoonlijk gesprek, gratis een offerte op maat voor u uit, zodat u exact weet waar u aan toe bent !!Als u dat liever wil dan mag u ook alvast per email of telefonisch wat meer gegevens doorgeven, zodat ik al een iets specifiekere prijsopgave vooraf kan doen. (datum,locatie, aantal personen, formaat e.d.) In het menu meer weten? vindt u al mijn gegevens.

Portretfoto: Bijvoorbeeld 2 personen in Apeldoorn op locatie. Één uur opnamekosten met proefserie (alle foto's in het klein) incl. twee afdrukken op 20x30 cm en twee afdrukken op 10x15 cm. € 85,70

Huwelijksreportage: 4 uur fotograferen op diverse locaties in Apeldoorn (bijv. thuis, trouwzaal, fotolocatie, receptie). 50 á 60 foto's verwerkt in een fotoboek van 30x30 cm op 15 pagina's in een kunstleren omslag.€ 975,-

Losse nabestelling vanaf € 5,95

Al deze prijzen zijn inclusief b.t.w. Alle prijzen gelden zowel voor kleur als zwart-wit. Andere formaten op aanvraag.Bij grote aantallen is een kwantumkorting bespreekbaar.

Op alle rechtsbetrekkingen van Suuz Fotografie zijn de algemene voorwaarden van de Fotografen Federatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank te Amsterdam, onder nummer 78/2005. De tekst van deze voorwaarden kunt u ook op deze website lezen in het menu
info .